Deze week stond voor mij in het teken van videoeditten. Het begon met een video voor de nieuwe bluskleding aanpassen. Daarnaast moest er een video voor halloween worden gemaakt. Deze heb ik vorige week gefilmd en mocht nu dan in elkaar gezet gaan worden. Het heerlijke aan videoeditten is dat ik heerlijk mijn gang kan gaan met mijn muziekje aan en gaan met die banaan. Natuurlijk kwamen er ook kleine klusjes tussendoor zoals de telefoon of de email en heb ik nog wat overleg gehad voor een andere video. De video's zijn gelukkig wel gewoon af gekomen en zal ik binnenkort linken in mijn volgende blogposts. Dit omdat de video's nog niet openbaar zijn en het zonde zou zijn als deze wel al hier te zien zijn. Een kleine sneak peek naar de locatie waar we aan het filmen waren kan ik al wel geven. Deze zal hier beneden staan
De nieuwe video waar ik het over had is een video voor het waterongevallen team. Woensdag had ik overleg over de datum van filmen en wat we eigenlijk allemaal willen terugzien in de video. Voor mijzelf ga ik hier proberen iets actiever te filmen en wat meer met de camera actief bewegen. Dit omdat ik soms mijn filmpjes nogal statisch vind kan dit helpen om wat meer actieve beweging in de beelden te hebben zitten. Ik zal voor de zekerheid van bepaalde dingen gewoon meerdere shots maken zodat ik zeker ben dan ik later genoeg beeldmateriaal heb. Ik ben verder erg benieuwd hoe zij te werk gaan dus voor mij is het ook nog een nieuwe ervaring.
Voor dit overleg was ik op brandweerpost Amersfoort centrum. Zij hebben als een van de weinigen nog een brandweerpaal in het gebouw staan. Hier heb ik dus zoals je kan zien hier links nog even gebruik van gemaakt. Als je namelijk een stage bij de brandweer loopt kan die niet ontbreken.
Verder is er deze week niet heel veel bijzonders gebeurt ook geen gekke persvragen of andere problemen waar we tegenaan liepen. 
Deze week moet ook de nieuwe planning en pop en pap worden geplaatst. De aangepast pop en pap is hier te vinden. De planning laat ik nog open ik heb namelijk alle deadlines in mijn agenda staan waar ik ruim van te vir
Back to Top