Een nieuwe soort opdracht kreeg ik deze week. Ik mocht Huub(Hier links op de foto) interviewen. Hij is geholpen door onder andere de brandweer toen hij een hartaanval had gekregen. Zoals je ziet is deze reanimatie goed gegaan aangezien hij nu al meer dan 2 jaar later nog heerlijk van zijn leven geniet. Het gehele interview is te lezen op:
Het was erg leuk en interessant om dit interview af te nemen en om foto's voor Huub te maken. Ook was dit een nieuwe ervaring voor mij want zo heel veel heb ik nog niet geïnterviewd. 
Verder heb ik deze week veel foto's gemaakt zo heb ik voor het interview natuurlijk foto's gemaakt, maar ook voor de afdeling brandveilig leven. Zij hebben een hoop materiaal nodig om op sociale media te posten. Hier heb ik de hele dinsdag middag en avond voor gefotografeerd op brandweerpost Maarssen. Zo heb ik ook mijn eerste ritje in een brandweerauto gemaakt. Samen met een collega naar locatie om daar foto's te maken. Daarna kreeg ik de complete vrijheid om van alles en nog wat te fotograferen in de tankautospuit. Het enige waar ik even rekening mee moest houden is als er een melding zou komen. Dan moest ik alles rondom de wagen snel opruimen zodat deze klaar voor vertrek was. Gelukkig werd ik niet gestoord tijdens mijn werk en heb ik heerlijk mijn gang kunnen gaan. 
Het boerenprotest van woensdag was me toch wat. Veel collega's hadden ook besloten om thuis te werken en gelukkig mocht ik ook vroeg naar huis. S'ochtends heb ik een half uur langer gedaan over mijn rit naar werk. De A28 stond helemaal vast door de boeren. Gelukkig was dit een relaxed dagje met niet al te veel werk. Donderdag heb ik foto's gemaakt bij de leer en netwerk bijeenkomst voor de crisisorganisatie. Hierbij mocht ik gelukkig ook wat workshops zelf bijwonen. Zo heb ik er bij twee gezet. Jammer genoeg mag ik hierover niet iets vertellen aangezien ze dat liever daar wilden houden. Al met al weer een goede week. Volgende week zal ik gaan beginnen met de video voor het duikteam en er worden al plannen gemaakt voor het dagje meelopen met de ploeg van post Tolsteeg. Genoeg om naar uit te kijken dus.
Back to Top