De week begon eigenlijk voor mij met zien dan mijn eerste video was geplaatst op de facebook pagina.
Dit was natuurlijk erg leuk om te zien. Mijn eigen video op de facebookpagina van zo'n groot bedrijf. 
Nu deze video hier staat kan ik hem natuurlijk ook met jullie delen en zo dan ook hier links. De video voor halloween. 
Verder begon deze week erg vroeg. Ik mocht maandag om half 7 richting Duitsland. Hier ligt een oefenterrein van de brandweer. Op dit oefenterrein hebben we de laatste fase gedaan van de nieuwe bluskleding. Na een lange autorit kwam ik aan in het mooie duitsland. Na met zijn alle te zijn verzameld werd de locatie opgebouwd naast de containers en vliegtuig hangar. Na een koude route door de containers werd het vuur gestookt en gingen de eerste koppels naar binnen. Zij hadden een bepaald aantal oefeningen om te testen of het bluspak goed werkt. Gelukkig ging dit allemaal erg snel en waren we voor de lunch alweer klaar. 
Nu had ik 2 weken geleden voor mijzelf ook een bluspak uitgezocht zodat ik ook even naar binnen mocht. Samen met iemand anders natuurlijk mocht ik in de brandende container naar binnen. Hier heb ik hetzelfde rondje gelopen als de brandweermannen en vrouwen voor mij hadden gedaan. Het was een super leuke ervaring en erg interressant. Om een beeld te vormen heb ik hier onder foto's neergezet.
De rest van de week ben ik aan de slag gegaan met het bewerken van de video voor deze aanbesteding en nog allerlei andere kleine klusjes. Zo heb ik Peter Bos(de
Back to Top