De week begon erg leuk. Ik moest me om 8 uur melden bij brandweerpost Tolsteeg. Vandaag loop ik een dienst mee. Met de mannen die je hier links ziet. Geen 24 uur maar 12 uur van de dag heb ik met deze mannen doorgebracht. We begonnen de dag rustig met een kopje koffie. Toen gingen we een setje bluskleding bij elkaar verzamelen voor mij. We waren klaar voor deze dag. Met de hele ploeg werden de boodschappen gedaan. Dit moet met de tankautospuit en kleding mee aangezien we altijd beschikbaar moeten zijn voor de meldkamer. Dat was wel een gekke ervaring om als lijkende brandweerman door een supermarkt te lopen. Iedereen kijkt je toch anders aan. Na de boodschappen was het tijd om te gaan sporten. Alle bluskleding moet weer mee en met de tankautospuit rijden we naar de sporthal voor wat voetbal. We waren klaar om te gaan sporten toen onze eerste melding kwam. Een reanimatie gelukkig maar 3 straten verderop. Half in de tankautospuit moest ik mij omkleden. Jammer genoeg kwamen we aan en kregen we van de ambulance te horen dat reanimeren al geen zin meer had. We gingen weer retour naar de sporthal en hebben ons potje voetbal toch begonnen. Na een heerlijke lunch ging iedereen zijn eigen taken taken doen. Samen met Michel ging ik de vragen beantwoorden die via Instagram waren gesteld. Net toen wij klaar waren met de vragen kwam onze volgende en laatste melding van die dag. Een automatisch brandalarm bij het politie bureau paardenveld. Met prio 1 rijden we die kant op.
Gelukkig was er niks aan de hand en konden we weer gelijk retour naar de kazerne. Net voor het avond eten hebben we nog even in de sportschool krachtoefeningen gedaan. Hier had ik de rest van de week nog spierpijn van. 

Woensdag waren de eerste opnames voor de specialisten video's. In dit geval de opnames voor het rietenkap brandbestrijdingsteam. Deze gingen erg soepel en waren zo opgenomen. De rest van de week was erg rustig en heb ik kunnen herstellen van de spierpijn die ik maandag had opgelopen.

Maar nu de POP en PAP deze kan je via deze link vinden:
https://drive.google.com/file/d/1XOJm15HQzPoBCCGSJfnCZ35iFY9uuRfU/view?usp=sharing
De planning is hetzelfde als andere weken de vlog word beeldmateriaal voor verzameld. En de rest loopt op rolletjes. Het is lastig om met deze stage in te plannen aangezien dingen soms onverwacht kunnen veranderen maar uiteindelijk komt het goed en komen de documenten en opdrachten er optijd op.
Back to Top